Bratari tenis aur

Fabulos bratari tenis  aur alb, galben, roz, made in italy, cu exclusiv pietre pretioase: diamante, rubine, safire. 

 There are 4 products.

Subcategories

Brățara tenis a devenit una dintr simbolurile rafinamentului, a gustului desăvârșit și se încadrează în categoria bijuteriilor de lux.

Achiziționează-ți sau oferă în dar o brățară tenis din aur excepțională. Rings Infinity îți oferă brățări tenis de cea mai înaltă calitate, încrustate cu diamante fine ce vor surprinde orice privire.

Ce sunt brățările tenis?

Brățările tenis sunt bijuterii realizate din mici diamante montate cu mare migală și unite pe o bază metalică. Diamantele sunt montate, de obicei pe o bază din aur sau din alte metale prețioase. Brățara tenis este foarte ușor de purtat, coboară în mod fin până la nivelul încheieturii, se simte lejer pe mână și crează un impect vizual de neegalat.

Această brățară fină, caracterizată de o eleganță subtilă, dar în același timp și desăvârșită a primit numele celebru de brățară tenis după deschiderea turnamentului de tenis din SUA în anul 1987. În timpul meciului de tenis, brățara de diamant a jucătoarei Chris Evert s-a rupt, iar aceasta s-a oprit din joc pentru a-și aduna diamantele căzute, astfel a luat naștere un nume iconic în lumea bijuteriilor. De atunci, faimoasa brățară din diamante poartă numele de brățară tenis.

La Rings Infinity vei găsi o varietate de brățări tenis unisex din aur de diferite nuanțe, acestea sunt încrustate cu un număr mare de diamante și oferă eleganță, finețe și clasă oricărui purtător sau purtătoare.

Ce caracteristici trebuie să aibă o brățară tenis de calitate?

Dacă ai pornit în căutarea bijuteriei perfecte, trebuie să ai în vedere câteva aspecte importante pentru a te asigura că vei face cu adevărat o investiție de durată.

O brățară tenis de prestigiu trebuie să fie prelucrată cu cea mai mare atenție la detalii, iar acest lucru poate fi observat în aspectul acesteia. Brățările tenis trebuie să aibă diamante uniforme, de aceiași mărime montate pe baza din aur. O brățară tenis care conține diamante neuniforme arată ieftin și denotă o lipsă totală de precizie în montare, fapt ce te ajută să concluzionezi că nu este de calitate.

Un alt aspect important ce trebuie luat în vedere este metalul prețios din care este realizată baza brățării. Noi te sfătuim să alegi brățări tenis din aur. Aurul are o durabilitate mare în timp, nu se degradează ușor, iar aurul de 18k pe care îl integrăm în componența acestor bijuterii este mult mai rezistent, iar calitatea acestuia este net superioară. Brățările tenis din aur de 18k au cel mai înalt conținut de aur pur și o culoare vibrantă, naturală.

Închizătoarea este un element la fel de important în componența brățării tenis, aceasta trebuie să fie sigură și rezistentă. Cu siguranță nu vrei ca o asemenea piesă prețioasă din colecția ta de bijuterii să se piardă! Rings Infinity s-a îngrijit și de acest aspect care pare minor, însă care are o importanță deloc neglijabilă, dotând fiecare brățară tenis de aur cu o închizătoare modernă ce oferă mai multă siguranță în timpul  purtării, rezistență și flexibilitate. Închizătoarea acestui accesoriu prețios are un sistem de siguranță ce nu permite ca brățara să cadă cu ușurință de pe mâna purtătorilor. Chiar dacă clapa închizătorii va ieși, aceasta se va agăța de un lanț micuț de siguranță, de care brățara va atârna astfel încât aceasta să nu cadă.

Pe lângă toate aspectele enumerate mai sus, brățara tenis trebuie să fie flexibilă, să nu fie realizată din materiale ce îngreunează mișcarea. Zalele nu trebuie să se agațe între ele, brățara trebuie să fie fluidă și să alunece ușor pe mână până la nivelul încheieturii. Dacă flexibitatea unei brățării tenis este mai mare, cu atât scad șansele ca aceasta să se rupă. Noi îți propunem brățării tenis cu bază de aur ce coboară lejer pe mână, ce nu îngreunează mișcarea și nu crează disconfort în timpul purtării. Baza de aur pe care sunt așezate diamantele este lejeră și rezistentă.

Mărimea perfectă

La achiziționarea unei brățări tenis pentru a te asigura că alegi mărimea potrivită

Cum să alegi brățara tenis în funcție de ocazie?

În funcție de stilul și montura acestora, brățările tenis pot fi purtate la diferite evenimente sau chiar de zi cu zi.

Persoanele care doresc să poarte aceste bijuterii cu diamante doar la ocazii speciale, pot opta pentru brățări tenis mai sofisticate, cum ar fi brățările tenis din aur cu briliante care le poți găsi pe Rings Infinity. Brățările din aur galben cu diamante albe sau care au o nuanță gălbuie inspiră eleganță desăvârșită și sunt ideale la evenimentele selecte. Un alt model interesant de brățară tenis este cel realizat din aur roz încrustat cu safire, acesta va putea fi asortat la o ținută de seară ce va fi pusă, cu siguranță, în valoare. Brățările tenis din aur pot fi purtate cu ușurință la orice eveniment select, atât la nunți, botezuri, cât și la petreceri indiferent de codul vestimentar impus.

Femeile își pot pune în evidență atuurile dacă combină acest accesoriu prețios la o rochie fluidă, simplă într-o culoare aprinsă. Mai mult, această bijuterie le va face să fie pline de strălucire și eleganță. În ceea ce îi privește pe domni, dacă vor combina brățara tenis la un costum elegant sau un tuxedo, ținuta lor va primi clasă și le vor oferi o încredere desăvârșită în propria lor persoană.

Persoanele care doresc să poarte brățara tenis din aur la ținute casual sau în împrejurări mai puțin formale, dar să aibă posibilitatea de a integra această bijuterii și la ocazii speciale, pot opta pentru brățările tenis simple. Modelele ideale sunt cele cu montura realizată din diamante mici. Brățările tenis din aur alb încrustate cu diamante vibrante sunt discrete, iar purtate alături de un ceas oferă acel element distinct unei ținute casual, iar seara la o petrecere te transforma în starul evenimentului. Cel mai mare avantaj al brățărilor tenis este că acestea pot fi purtate atât seara în club, cât și a doua zi la birou dacă sunt încadrate cu stil în vestimentație. O ținută banală office va ieși cu siguranță în evidență cu ajutorul acestui accesoriu prețios. Ea va crea un contrast special cu un costum negru și o cămașă albă. Purtătorii acestei bijuterii vor avea un aer puternic și îndrăzneț și, cu siguranță, vor semna noul contract. Brățara tenis de aur este ușor de integrat și la o ținută sport, îți va oferi un aer de super-star, iar purtată alături de un ceas sau de o brățară banală te va scoate în anonimat chiar și la activitățile pe care le întreprinzi zilnic. O ieșire la piscină poate transforma persoanele de sex feminin în adevărate dive decupate parcă  din revista Vogue, iar pe posesorii sexului masculin în adevărați cuceritori. Indiferent de situație sau activitate, brățara tenis parte din tine și personalitatea ta va fi mereu cu tine. Fie că mergi în drumeții, escaladezi munți sau ieși la o simplă plimbare pe faleză, totul devine posibil și visele se conturează dacă porți accesoriul ideal și perfect pentru tine.

Brățări tenis unisex

Brățările tenis din aur sunt bijuterii clasice care niciodată nu se vor demoda, ci pot fi purtate indiferent de sezon sau de trendurile actuale. Această brățară specială și extrem de prețioasă cucerește atât inimile femeilor, cât și pe cele ale bărbaților. Rings Infinity oferă atât modele de brățări tenis pentru femei, cât și pentru bărbați. Mai mult, pentru că cererea pe piață pentru bijuterii unisex este din ce în ce mai ridicată am dezvoltat modele de brățări tenis unisex pentru ca acestea să poată fi purtate de ușurință atât de doamne, cât și de domni.

Poate te întrebi de ce să optezi pentru o brățară unisex. În primul rând, o brățară unisex este un accesoriu potrivit pentru ambele sexe, aceasta conține elemente ce pot fi încadrate cu ușurință, atât într-o vestimentație feminină, cât și una masculină. Designul brățărilor tenis unisex este unul simplu, minimalist și se încadrează undeva într-o zonă neutră, însă oferă aceiași notă de eleganță purtătorului. Acest accesoriu unisex este la mare căutare pe piața de bijuterii la ora actuală, deoarece nu este caracterizată de opulență, ci se remarcă prin simplitate fiind alegerea principală a persoanelor cu simț practic și a celor care vor să poarte acest accesoriu zilnic fără nici o restricție de sex, cod vestimentar sau împrejurare.  

Modelele de brățări unisex concepute de Rings Infinity sunt definite de o eleganță subtilă, simplitate și clasă. Ele sunt realizate cu un design minimalist și neutru, diamantele și pietrele prețioase de pe acestea fiind de dimensiuni mici, simple, dar în același timp unice și speciale. Brățările tenis cu diamante negre sau albe sunt extrem de apreciate de ambele sexe și pot fi combinate la ținute inedite, de la cele de seară până la ținutele rock sau cele de zi cu zi. Alege, așadar brățările tenis unisex și experimentează viața în mod liber, fără opreliști sau granițe de stil. Acesta este un accesoriu etern ce depășește orice element distinct sau caracteristici ce definesc doar un anumit sex. O brățară unisex este un articol ce te va încânta peste măsură dacă iubești minimalismul, stilul de viață simplu și dorești ca fiecare zi a vieții tale să fie specială și să te bucuri de un accesoriu prețios indiferent de împrejurare.

Un dar de neuitat – o brățară tenis prețioasă!

Un eveniment special trebuie să fie sărbătorit cu mare fast și cu o atenție specială, de neuitat. Brățările tenis sunt variante excelente de cadouri pentru aniversările de căsătorie, un cadou pentru o zi de naștere sau pentru un eveniment important din viața unei persoane.

Dacă dorești să surprinzi o persoană specială din viața ta printr-un cadou prețios și memorabil, atunci brățările tenis din aur sunt o alegere excepțională. Cu siguranța persoanele dragi din viața ta vor aprecia gestul și se vor simți cu adevărate speciale și iubite. O brățară tenis decorată cu diamante roz suave sau safire de un albastru regal sunt o variantă de cadou ideal pentru doamne și domnișoare. Suprinde-ți iubirea vieții tale cu o brățară tenis născută din dragoste, din cele mai fine materiale de pe piața bijuteriilor de lux, prelucrate cu cea mai mare grijă și atenție la micile detalii care le oferă strălucire și prestigiu. Domnii, cu siguranță vor aprecia o brățară tenis din aur alb cu diamante negre sau de o brățară unisex din aur galben. Este ideal ca modelul să fie unul minimalist, geometric și extrem de simplu. O brățară tenis le vor oferi clasă, simț practic și îi vor face să inspire masculinitate.

Rings Infinity oferă un amalgam de modele inedite de brățări tenis din aur pline de desăvârșire care emană opulență și oferă un aer luxos oricărui purtător. Colecția noastră este formată din brățări fabuloase din aur alb, galben, roz cu pietre prețioase: diamante suave, rubine strălucitoare, safire grațioase.

Dintre toate aceste modele, alege-o pe cea care se potrivește de mine cu ideea ta de cadou ideal, care emană lux, clasă sau simplitate și versatilitate.

De ce să alegi calitatea brățărilor tenis din aur made in Italy?

Italia este leagănul marilor case de bijuterii de cea mai înaltă calitate și prestigiu, iar Rings Infinity îți aduce cele mai elegante și de prestigiu brățări tenis de pe piața bijuterilor de lux.

Bijuteriile made in Italy sunt spectaculoase, prelucrate cu multă migală și cu o măiestrie desăvârșită. Metalele prețioase pe care noi cei de la Rings Infinity le integrăm în componența brățărilor tenis sunt de cea mai bună calitate, aurul de 18k integrat în majoritatea pieselor noastre, le oferă bijuteriilor mai multă strălucire, mai multă rezistență și o eleganță desăvârșită. Componentele prețioase pure folosite în prelucrarea brățărilor, le redă acestora flexibilitate în timpul purtării. Linia noastră de brățări tenis de aur este fabricată cu ajutorul unei combinații perfecte de tehnologii tradiționale și moderne pentru ca fiecare piesă prețioasă să fie caracterizată de unicitate și eleganță supremă.

Mai mult, pentru că suntem conștienți că o bijuterie de prestigiu trebuie să fie alături de purtător o viață întreagă, ne asigurăm ca fiecare componentă să reziste în timp și să devină o piesă sentimentală, un element ce face parte din personalitatea acestuia.

Așadar, nu ezita să alegi o brățară tenis parte din tine.

read more...
Showing 1 - 4 of 4 items
 • € 1,703

  Foarte frumos și rafinat. Din aur alb de 18k.Bratara dispune de un numar important de diamante. Model: White.Lățime: disponibil de la 1,60 mm  la 3,4 mmLungime cm: 17 / 18 / 19 / 20 / 21 Metal: Aur 18k (750%) Culoare: albPietre: diamante culoare alb  tip G / HClaritate: VSCarate: disponibil de la 0.008 ct la 0.120 ct / fiecare piesă Certificatul de...

  € 1,703
 • € 938

  Extraordinar și rafinat. UnisexBratara dispune de un numar important de diamante.Model: Black.Lățime: disponibil de la 1,60 mm  la 3,4 mm Lungime cm: 17 / 18 / 19 / 20 / 21 Metal: Aur 18k (750%) Culoare: albPietre: diamante culoare negru tip G / HClaritate: VSCarate: disponibil de la 0.008 ct la 0.120 ct / fiecare piesa Certificatul de garanție la toate...

  € 938
 • € 937

  Unic și rafinat. Bratara dispune de un numar important de safire.Model: Safire. Lățime: disponibil de la 1,60 mm  la 3,4 mm Lungime cm: 17 / 18 / 19 / 20 / 21 Metal: Aur 18k (750%) Culoare: albPietre prețioase: safire culoare albastru tip G / HClaritate: VSCarate: disponibil de la 0.008 ct la 0.120 ct / fiecare piesa Certificatul de garanție la toate...

  € 937
 • € 937

  Unic si rafinat. Bratara dispune de un numar important de safire.Model: Pink Safire. Lățime: disponibil de la 1,60 mm  la 3,4 mm Lungime cm: 17 / 18 / 19 / 20 / 21 Metal: Aur 18k (750%) Culoare: rozPietre prețioase: safire culoare roz tip G / HClaritate: VSCarate: disponibil de la 0.008 ct la 0.120 ct / fiecare piesa Certificatul de garanție la toate...

  € 937
Showing 1 - 4 of 4 items