Verighete aur

Verighete aur  - numai aur 18 karate alb, galben, roz cu sau fara diamante. Made in Italy. Vezi Pret si Calitate.

 There are 49 products.

Subcategories

Simbol al iubirii eterne verigheta este un element personal special, sigiliul jurămintelor rostite în momentul încheierii actului de căsătorie.

Un asemenea element important trebuie să fie ales cu multă migală, să fie autentic și să inspire o notă personală unică.

Verighetele de aur vor fi mereu la mare căutare, fie că sunt realizate din aur galben, alb sau roz, aceste elemente ce leagă două suflete pentru totdeauna sunt o celebrare a dragostei adevărate.

Colecția de verighete aur Rings Infinity cuprinde modele variate de la stiluri tradiționale, clasice până la cele moderne ce suprind legământul sacru dintre două suflete pereche. Colecția este formată din verighete de aur de 18k, aur pur necompromis cu materiale mai puțin valoroase.

De ce verighetele aur 18 Karate sunt cea mai bună investiție pe care o vei face vreodată?

Verighetele se găsesc în prezent într-o gamă variată de materiale prețioase, argint, aur, diamante, platină și în multe alte combinații de pietre prețioase și semi-prețioase. Atunci când un cuplu are așa de multe variante de alegere s-ar putea ca la început să se simtă pierduți în căutarea lor după perechea perfectă de verighete de nuntă.

Noi îți propunem să alegi metalul prețios etern, aurul, un metal ce nu se demodează niciodată și care va fi mereu apreciat de cuplurile de îndrăgostiți indiferent de gusturile acestora și stilul lor personal. Aurul fiind un metal prețios versatil se pliază bine cu orice stil, personalitate și are o durabilitate crescută.

Îți punem la dispoziție verighete de aur de 18k, deoarece acestea au cel mai înalt conținut de aur pur și o culoare puternică oferită de concentrația crescută din acest metal prețios, fapt ce le face cu adevărat speciale și rezistente în fața timpului. Având o calitate superioară în comparație cu cele de 10k sau 14k, verighetele de aur de 18k au o nuanță strălucitoare, naturală și oferă eleganță și desăvârșire purtătorilor.

Verighetele de 18 karate sunt alegerea ideală a cuplurilor ce iubesc metalele prețioase de prestigiu și doresc ca sigiliul căsătoriei lor să fie la fel de durabil ca afecțiunea lor adâncă și puternică asemenea dragostei lor profunde.

Câtă cantitate de aur se regăsește în alcătuirea verighetelor de nuntă 18 karate?

Atunci când un cuplu optează pentru verighete de aur de 18k trebuie să știe că fac cu adevărat o investiție bună. Verighetele de 18k sunt o combinație perfectă formată din elemente durabile și calitate fără precedent. Caratul este unitatea de măsură a conținutului de aur dintr-un aliaj sau dintr-o piesă ce este creată din acest metal prețios. Atunci când o bijuterie este de 18k înseamnă că este formată din 18 părți aur și 6 părți de o combinație dintre mai multe metale. Conținutul de aur pur ce se găsește în verighete de 18k este, așadar, de 75%. Acest conținut este ideal pentru realizarea verighetelor de nuntă, deoarece le oferă duritatea necesară și le face să fie mai durabile decât cele de 10 sau 14k.

Noi realizăm verighete aur de 18 Karate, deoarece iubim calitatea oferită de aurul pur și știm că bijuteriile create în concentrație mai înaltă din acest metal prețios reduc riscurile de apariție a alergiilor. Dacă conținutului unei verighete de nuntă este format dintr-un procentaj mai mare de aur și de o combinație mai mică cu alte metale, riscul de izbucnire a unei alergii este aproape egal cu zero.

Ce nuanță de aur este ideală pentru verighete?

Răspunsul la această întrebare este foarte simplu, cuplurile de îndrăgostiți trebuie să aleagă nuanța de aur ce se potrivește cel mai bune cu personalitatea și cu gusturile lor. Aurul fiind un metal prețios versatil se găsește în mai multe nuanțe, oferă astfel mai multe opțiuni celor doi îndrăgostiți care așteaptă cu nerăbdare momentul magic în care își vor uni destinele pentru totdeauna.

Verighete aur galben

Culoarea naturală a aurului este galben, iar denumirea de nuanță aurie, vine de la numele acestui metal prețios. Această nuanță naturală inspiră eleganță și clasă. Verighetele din aur galben sunt ideale pentru cuplurile care adoră culoarea naturală a aurului și care doresc o nuntă tradițională. Mai mult, acestea sunt ideale pentru orice cuplu, deoarece se potrivește foarte bine cu orice tip de ten și poate fi purtat cu orice ocazie. Verighetele de aur galben sunt perfecte pentru persoanele cu tenul închis, măsliniu, deoarece crează un contrast minunat cu aceste tonuri de piele. Se integrează foarte bine la nunțile tradiționale sau la nunțiile ce au loc la conacuri și castele. Rings Infinity pune la dispoziție o varietate de modele de verighete din aur galben. De la modele simple cu suprafața plană, până la modele lucioase încrustate cu diamante sau modele cu aspect satinat, oferim o gamă largă de inele nuntă pentru ca cei doi îndrăgostiți să își găsească perechea perfectă de verighete.

Verighete aur alb

Aurul alb este rezultatul combinației dintre aurul alb și un metal de culoare albă, cum ar fi: paladiul, nichelul, argintul sau manganul. Inelele realizate din acest tip de aur sunt ușor de întreținut, sunt durabile și sunt o alternativă mai ieftină a platinei. Verighetele din aur alb sunt ideale pentru nunțile vintage sau cele moderne. Aurul alb scoate în evidență persoanele cu tenul deschis la culoare și le pune în evidență atuurile. Sunt alegerea perfectă a cuplurilor ce iubesc simplitatea, elementele minimaliste și doresc să poarte niște verighete discrete, însă cu o mare valoare sentimentală. Modelele de verighete hexagonale sunt inedite pentru nunțile modele, miresele ce doresc să obțină un aer glamour pot opta pentru verighete din aur alb încrustate cu diamante delicate sau cu diverse simboluri sentimentale.

Verighete aur roz

Aurul roz este un aur pudrat cu o nuanță rozalie ce este obținută în urma combinării aurului pur și al cuprului. Verighetele din aur roz devin din ce în ce mai mult la mare căutare de tinerii ce sunt mereu în pas cu noile tendințe în materie de nunți. Acest tip de verighete sunt adorate de cuplurile care își doresc o nuntă în stil romantic. Acestea se armonizează cu torturi în stilul naked, cu aranjamente rozalii cu aspect pudrat în aceiași nuanță cu al aurului roz. O nuntă în stilul anilor 20, în acorduri de jazz este complimentată în mod armonios de o pereche de verighete din aur roz. Se poate opta pentru verighete realizate în întregime din aur roz sau pentru modele sofisticate realizate din combinații dintre aur roz și aur alb.

Îți propunem o colecție impresionantă de verighete clasice și moderne. În cele ce urmează îți vom prezenta verighete de aur galben clasice sau formate din două tonuri de aur ce vor oferi o notă subtilă de stil, clasă, eleganță și desăvârșire oricărui cuplu.

Verighete aur clasice RingsInfinity

Simbol al eleganței fără precendent, elemente ce nu se demodează niciodată verightele de aur galben clasice sunt alegerea ideală a cuplurilor ce iubesc valorile tradiționale, eleganța și care doresc ca verighetele lor să fie la fel prestigioase chiar și după ani lungi și frumoși de căsnicie. Eleganța clasică oferită de verighete aur galben este de neegalat. Rings Infinity transformă orice model de verighetă de aur galben obișnuită într-o piesă plină de unicitate, versatilitate și oferă o notă personală oricărui element. De la verighete lucioase sau cu aspect satinat, până la cele unisex, masculine sau cu accente feminine suave în două tonuri, noi îți oferim cele mai unice verighete de aur de 18k în dulcele stil clasic a căror valoare nu se diminueaza niciodată. Încrustate cu diamante sau în combinație cu aur galben și alb, subțiri sau mai dure, simple sau complexe, verighetele clasice sunt o promisiune a iubirii sacre și se pliază cu gusturilor oricărui cuplu.

Verighete aur moderne RingsInfinity

Cuplurile moderne sunt mereu în căutarea ultimilor trenduri în materie de nunți, iubesc excentricitățile, însă doresc ca verighetele lor să fie mereu în vogă și să nu se demodeze în timp. Aurul este metalul ideal și alegerea perfectă a acestor cupluri.

Elementele moderne sunt ușor de integrat în componența verighetelor de aur. Aurul alb oferă eleganță ținutelor doamnelor, fie că sunt ele de zi sau de seară și strălucesc discret pe mâna acestora în ziua nunții. Acesta emană și masculinitate, de aceea vor fi mereu și pe placul domnilor. Infinity Rings îți oferă și verighete de aur roz, acestea fiind modelele cele mai vânate de cuplurile de celebrități, deoarece sunt unice, iar gravate cu diamante suave le transformă în simboluri ale dragostei desăvârșite, a emoților puternice ce îți fac simțurile să vibreze.

Un amalgam de aur alb cu roz sau aur galben cu alb creaza verighete de nuntă perfecte ce vor fi o amintire dulce a jurămintelor rostite la altar. O verighetă formată dintr-o combinație de aur galben cu aur alb este o alegere înțeleaptă deoarece aceasta va putea fi integrată cu succes atât în ținutele feminine, cât și în cele masculine. Această îmbinare dintre nuanțe reci cu tonuri calde vor echilibra orice ținută și se vor plia perfect cu orice tip de ten, vor crea o armonie desăvârșită în timpul purtării și vor face ca personalitățile ambilor parteneri să fie fuzionate în mod perfect într-o pereche de verighete ideale. Mai mult, dacă cuplul va opta pentru verighete în două nuanțe, efectul va fi nemaipomenit dacă viitoarea mireasă va alege și modele încrustate cu diamante. Pentru că diamantele sunt prietenele cele mai bune ale doamnelor, acestea vor accentua senzualitatea feminină și vor oferi stil și clasă oricărei femei.

Un diamant pentru totdeauna

Ce poate să împodobească mai duios verighetele doamnelor, decât un diamant suav și strălucitor? Cu toate că verigheta partenerului este mai simplă, miresele preferă mereu un element aparte și suprinzător. Acel element distinct ce împodobește în mod desăvârșit verigheta este diamantul. Verighetele aur cu diamante sunt mereu la modă și scot în evidență întregul look. Diamantele încep, încet, încet să își facă loc și în inima domnilor. Verighetele de aur cu diamante mici și discrete sunt favoritele acestora. Cuplul își va uni inimile pentru totdeauna, iar verighetele cu diamante sunt ideale pentru a sigila această uniune dulce și solemnă. Prețioase, subtile sau opulente diamantele oferă un impact vizual pe măsură și sunt o investiție de durată. Rings Infinity te ajută să alegi perechea perfectă de verighete cu diamante. De la un diamant subtil ce împodobește suprafața acestora și este scos în evidență de frumusețea aurului, până la modele de inele de nuntă încrustate cu o multitudine de diamante strălucitoare, la noi ai ce alege!

Inele aur unisex pentru două inimi unite pe vecie

Cuplurile moderne aleg din ce în ce mai des verighete unisex. Aceste modele sunt identice atât pentru el, cât și pentru ea. Ele pot fi purtate, atât de mire, cât și de mireasă. Aceste modele de inele din aur unisex nu au nimic ostentativ care să indice masculinitate sau feminitate, sunt realizate în așa mod încât să poată fi purtate de ambii parteneri. Verighetele unisex pot fi găsite în modele simple, până la modele cu diamante și două culori de aur. Verighetele de aur unisex se combină excelent cu orice ținută și pot fi integrate la orice tip de nuntă, indiferent de locație sau decor. Multe cupluri aleg inele de nuntă unisex pentru că aceastea simbolizează devoțiunea și angajamentul pe care îl fac prin pasul căsătoriei, iar prin aceste modele de verighete ei vor să demonstreze că implicarea și afecțiunea dintre ei este egală.

Indiferent de modele alese, verighetele de la RingsInfinity sunt de o calitate excepțională, menite să își mențină strălucirea chiar cu trecerea timpului, având o rezistență extrem de ridicată la uzură. Verighetele sunt pentru totdeauna, noi ne asigurăm ca acestea să fie durabile, la fel ca dragostea adevărată.

Alege calitatea și duritatea aurului de 18k, frumusețea acestuia este de neegalat. Verighetele nu sunt doar niște decoruri pe degetele unui cuplu, sunt simbolul iubirii veșnice, niște elemente în care merită cu adevărat să investești.

Investește în calitatea verighetelelor de aur de la RingsInfinity. Frumusețea acestora ese fără precedent. Ele vor fi alături de cei doi îndrăgostiți în fiecare zi a vieții lor. Alături pentru totdeauna și vor lega două destine speciale într-unul singur. 

read more...
per page
Showing 46 - 49 of 49 items
Showing 46 - 49 of 49 items