Verighete platina

Colecție exclusivă de verighete platina (950). Întotdeauna frumos.

 There are 6 products.

Subcategories

Simbol al iubirii veșnice, al stilului propriu, al gusturilor desăvârșite și a personalității unice a mirilor, modelul perfect de verighete de nuntă poate fi destul de greu de găsit. Într-adevăr, opțiunile sunt foarte vaste în zilele noastre, astfel încât, astăzi, specialiștii bijutieri ne propun modele pe cât de prețioase, pe atât de vaste în formă, mărimi, culori, gravuri, texturi și chiar și prețuri .

Decizia achiziționării acestor elemente atât de privilegiate, se face din timp și pentru tot restul vieții, așa că este necesar a consulta mai multe cataloage de verighete de nuntă, pentru ca viitorii miri să își facă o idee de ansamblu despre modelul cel mai potrivit cu stilul lor.

Puritate, raritate, senzualitate

Fie că mirii sunt în căutarea unor verighete, inele de logodnă sau pur și simplu au nevoie de un inel modern și rezistent, este necesar să ia în considerare metalul din care este prelucrată frumoasa bijuterie. Se poate opta pentru faimosul aur galben, alb sau roz, argint și mai ales pentru cel mai în vogă metal prețios la care aspiră atât miri cât și femei și bărbații deopotrivă, platina.

Prin prisma rarității și extravaganței din ce în ce mai căutată de tinerii însurăței, platina reusește să împodobească cu desăvârșire degetele unei femei din înalta societate și scoate perfect în evidență calitățile unui bărbat puternic, matur, stilat și rafinat.

Noua colecție de verighete Rings Infinity îți propune modele de ultimă tendință, realizate cu cele mai înalte tehnologii: verighetele de platină.

De ce să alegi verighete de nuntă din platină?

Platina, este un metal prețios dur, care a luat o mare amploare începând cu anul 2015, tocmai datorită proprietăților de rezistență în timp, puritate, raritate și extravaganță. Din ce în ce mai multă lume optează pentru inele din platină, iar principalul motiv este duritatea și rezistența la chimicale, faptul că nu se tocesc și nici nu se oxidează. Prin analogie, numeroase cupluri consideră că acest metal prețios simbolizează de fapt dragostea adevărată, pură și rară, care trebuie să reziste timpului și vremurior moderne.

Culoarea acestui metal prețios este albul, care poate simboliza puritatea dragostei aflată la începutul unei frumoase călătorii, pline de dedicație și pasiune.

O pereche de verighete  platină poate fi o opțiune și datorită purității, nu neapărat simbolistice, dar în adevăratul sens al cuvântului. Comparativ cu aurul de 18K, care are o puritate de doar 75%, platina este folosită în formă pură în proporție de 95%, motiv pentru care unele cupluri consideră că o verighetă de platină este o alegere ideală.

Care este principala diferență între platină și aur?

Sunt multe diferențe între o bijuterie din platină și una din aur. Principala caracteristică fizic vizibilă și distinctivă dintre cele două metale prețioase este culoarea. În acest fel, în timp ce platina este albă în stare naturală, aurul este în mod natural galben.

Există diferențe în aparență între bijuteriile din platină și cele din aur alb?

Un inel sau o verighetă din aur alb este alcătuită din aur și aliaje, însă aspectul alb, asemănător platinei este conferit de către o placare cu rodiu, la care se recurge pentru aspectul final. Cu ajutorul acestui placaj, orice bijuterie din aur alb va arăta aproape identic cu una din platină. Cu toate acestea, în timp, placarea cu rodiu din aurul alb se va mai estompa, căpătând o nuanță gălbuie. Spre deosebire de aurul alb, o verighetă din platină nu își va pierde niciodată culoarea și strălucirea specifică.

Platina se zgârie la fel de ușor ca aurul de 14k?

 

Deși platina este în mod natural mai durabilă și mai rezistentă decât aurul de 14k, acest metal prețios este de fapt mai maleabil decât aurul. Din această cauză o verighetă din platină este mai susceptibilă la zgârieturi decât o bijuterie din aur de 14k. Totuși, este important să luăm în considerare faptul că atunci când un obiect din aur prezintă zgârieturi, acesta va arăta extrem de urât, nemaiputând fi salvat. O bijuterie din platină, va căpăta, o dată cu fiecare zgârietură, o scânteie asemeni unui strat de patină, care va străluci superb atunci când bijuteria este mișcată. Această caracteristică va face bijuteria să pară antică, de aceea o mulțime de oameni adoră efectul creat.

 

Durabilitate asigurată pe viață

 

Atât aurul cât și platina sunt metale prețioase puternice și foarte durabile, însă platina va fi întotdeauna cea mai rezistentă dintre cele două. Spre exemplu, un inel din aur alb sau galben va fi mai predispus ruperii decât unul din platină.

 

Comfort și încredere deplină

 

De regulă, platina este mai densă decât aurul, de aceea un inel de platină va fi întotdeauna mai greu decât unul din aur. Deși unii preferă să poarte o bijuterie mai ușoară ca volum, alții vor găsi un inel din platină mult mai comfortabil și mai sigur decât unul din aur. În timp ce unele persoane găsesc comfort în greutatea bijuteriei, alții optează mai degrabă pentru un design mai comfortabil, care să le permită să își desfășoare orice activitate fără nici un fel de griji.

 

 

Ce fel de modele de inele din platină se găsesc pe Rings Infinity?

Majoritatea cuplurilor aleg tiparul clasic de modele inedite de verighete de platină 950, tipar care se axează pe simplitate, clasă și mai ales rafinament. În această clasă a simplității și a calitatii includem modelele unice de verighete din platina 950 cu suprafață curbată și finisaj gheață cu sau fără diamant. În aceeași categorie simplity putem alege și modele de verighete de platină 950 satin și suprafață lucioasă, cu sau fără diamant.

O altă categorie din care viitorii miri se pot inspira este aceea a eleganței și a rafinamentului, iar aici putem vorbi de modele spectaculoase de inele de platină 950 satin cu finisaj lustruit și unul sau mai multe diamante. De asemenea, se poate opta pentru gravarea verighetei cu inițialele sau cu numele persoanei iubite sau chiar și pentru imprimarea unor frumoase cuvinte de dragoste, pe interiorul verighetelor de platină.

Specialiștii bijutieri de la Rings Infinity s-au gândit și la persoanele cu gusturi mai excentrice așa că dacă ești în cătarea unor mărturii mai originale, oferim și modele de verighete de platină 950 inspirate din epoca victoriană, de formă pătrată și impregnate cu diamante în cele 4 colțuri.

Dacă aleg modele de verighete de platină cu diamant nu va fi afectată strălucirea acestuia de către metal?

Strălucirea diamantelor de pe inele nu este niciodată afectată de către platină, de aceea se vor păstra intacte de-a lungul anilor și nu se vor păta. Datorită proprietăților metalului (alb în stare naturală) platina nu necesită să fie placată cu rodiu, pentru strălucire.

Ce greutate au verighetele platină?

Greutatea verighetelor din platină este direct proporțională cu modelul ales. De regulă, orice inel de platină are o greutate mai mare decât unul din aur alb, datorită densității mai sporite. Verighetele de platină de bărbați sau verighetele din platină pentru femei, fără deosebire, au greutate dublă față de cele din aur alb, de aceea și costul acestora este puțin mai ridicat.

Deși prețul poate fi mai piperat, unul dintre avantajele inelelor și verighetelor de platină este că îți conferă un aer de superioritate.

 

Orice model s-ar potrivi mai bine cu personalitatea cuplului, bijutierii specialiști de la Rings Infinity vă așteaptă cu încredere să vă concretizați ideile și să faceți cea mai bună alegere -  verighetele din platină de calitate superioară.

Deși posibilitățile sunt infinite, sfatul nostru este ca viitorii miri să aleagă verigheta în funcție de stilul lor de viață. Fiind obiecte pe care le vor purta zilnic, acestea vor face parte din viața lor, de aceea este foarte important la achiziționarea unei verighete, aceștia să aleagă aceste simboluri în funcție de confortul de care au nevoie.

Spre exemplu, dacă stilul de viață al cuplului este unul mai dinamic, alert și sunt în căutarea unor inele mai rezistente, potrivite nevoilor lor dar în același timp deosebite, ar fi esențial ca aceștia să ia în considerare o pereche de verighete de platină fără pietre prețioase, deoarece se pot agăța. O verighetă din platină în acest caz ar fi varianta optimă datorită rezistenței și durabilității acesteia.

Dacă stilul de viață al cuplului este unul liniștit iar jobul presupune lucrul la calculator, cea mai bună variantă este o verighetă din platină albă, simplă, rafinată, decorată sau nu cu diamante sau alte pietre prețioase.

Verighetele nu trebuie alese niciodată în funcție de părerile celor din jur. Acestea sunt o investiție pe termen lung așa că aceste mărturii ale dragostei adevărate ar trebui să exprime personalitatea celor doi îndrăgostiți și să le ofere un confort sigur.

Rings Infinity te așteaptă cu modele diversificate de inele de bărbați și inele de femei, modele de ultimă tendință, rezistente în timp și de o puritate semnificativă. Acordați timp pentru a lua în calcul toate nevoile și așteptările tale și ale persoanei iubite de la o pereche de verighete și alege-le în funcție de personalitatea și stilul vostru de viață.

Colecțiile de verighete de platină de la Rings Infinity sunt executate special pentru a atrage toate privirile prin complexitatea detaliilor decorative sau  prin designul minimalist. În acest sens, viitorii miri care își doresc ca simbol al uniunii lor o bijuterie de înaltă clasă și modele pure, durabile și extrem de expresive, vor găsi în aceste colecții împlinirea tuturor așteptărilor lor.

Inele platină bărbați

Anul acesta, platina, este în topul preferințelor. Este adorată nu doar de către femei, ci mai ales de către sexul masculin, datorită nuanței de un alb absolut strălucitor, care poate fi asortat cu orice fel de ținută. În realitate, bărbatul din zilele noastre este conștient de faptul că o bijuterie din platină, regală, rafinată și cu un luciu mătăsos este ,,acel ceva’’ chic de care are nevoie pentru a-și completa look-ul. Iar doamnele, nu pot fi decât impresionate de gusturile acestuia.

O viață de strălucire imaculată

Oricare ar fi gusturile celor doi îndrăgostiți, Rings Infinity le pune la dispoziție o serie de modele de inele masculine din platină, rafinate, cu sau fără diamante, luxoase și pline de luciu. La o astfel de strălucire imaculată, un inel sau o verighetă din platină va domni cu certitudine peste orice model de inel din aur sau argint. Iar eleganța și rafinamentul conferite de acest metal prețios sunt de neegalat.

Inele platină femei

Puritatea, claritatea, luxul și strălucirea inelelor de platină se deosebește de departe de oricare alt metal alb faimos. Iar faptul că aceste calități sunt garantate și după ani de zile de la achiziționare, fac ca o astfel de investiție să fie una extrem de avantajoasă. Spre deosebire de celelalte metale prețioase, platina este rezistentă în timp, nu se zgârie foarte ușor, nu își pierde luciul caracteristic și nici culoarea. Tocmai de aceea, doamnele și domnișoarele sunt primele care apelează la un inel din platină pentru ocaziile importante din viața lor.

În plus, platina îți conferă decenii de accesorizare, așa că dacă dorești să ieși în evidență la un event monden, un inel din platină 950 satin cu exterior lucios și suprafață curbată, la care poți opta pentru unul sau mai multe diamante, se va dovedi cu siguranță cheia unei nopți memorabile.

Astăzi, inelele din platină sunt disponibile într-o gamă extrem de variată de stiluri regale și tendințe de actualitate.

O soluție esențială pentru cei cu alergii cutanate

Există numeroase persoane care suferă de alergii la metale prețioase, așa cum este aurul, argintul, nichelul sau alte metale prețioase. Din fericire, o alternativă sigură pentru acele persoane care se confruntă cu situații de alergie cutanată este platina. Un inel, o verighetă sau orice altă bijuterie din acest metal prețios și rar este cea mai bună alegere pentru persoanele cu pielea sensibilă. Un metal hipoalergic,așa cum este platina este deosebit de important pentru degetele unei doamne cu gusturi rafinate.

O comoară de o raritate fără egal

Platina este unul dintre cele mai rare și mai spectaculoase metale de pe Pământ. Nici măcar aurul nu este mai rafinat și mai prețios decât platina. Deși costul unei bijuterii din platină este mai ridicat, partea esențială constă în faptul că tocmai aceste detalii transformă verighetele sau inelele de logodnă în accesorii cu adevărat speciale.

read more...
Showing 1 - 6 of 6 items
Showing 1 - 6 of 6 items