Catalog produse

Filtre:

  informații

  RETURNELE GRATUITE

  Excluderea produsele pe măsură

  TRANSPORT GRATUIT

  Numai în Italia

  PACHET CADOU

  Pentru fiecare achiziție

  Verighete aur alb 18 karate

  Verighete aur alb 18 karate de multe tipuri: aur alb, galben, roz. Numai made in Italy.

  Video → Verighete aur alb

   There are 145 products.

   A sosit și momentul mult așteptat ca două suflete să se unească.

  Verighetele sunt simbolul căsătoriei ce unește două persoane care se iubesc la bine și la rău.

  Indiferent că sunteți un cuplu tradițional sau chiar modern alegerea verighetelor este un moment emoționant dar totodată și important. Verigheta este bijuteria care te urmează zilnic și pe care o vei purta pe mână o viață întreagă. Ea este simbolul dragostei și sigiliul jurămintelor rostite la altar de două persoane care doresc să își unească sufletele pe vecie.

  Materialul din care sunt confecționate cât și modelul este extrem de important pentru ca tu și perechea ta să fiți extrem de siguri de alegerile făcute în ce privește verighetele.

  Fiecare cuplu dorește să aleagă un design unic pentru verighete cât și un material de înaltă calitate. Toate acestea la un loc aduc cu ele un bogat sentiment încărcat de emoții care vor ține viu ca o amintire de neuitat o viață întreagă acel unic moment.

  Deci de ce să nu alegi o verighetă unică dintr-un material prețios, clasic care are încrustat un model deosebit exact așa cum ai visat?

  Aurul a fost dintotdeauna materialul prețios clasic al verighetelor, dar de ce să nu ieși puțin din tipar și să optezi pentru o pereche de verighete aur alb. Aceste accesorii prețioase au o semnificție unică, ele exprimă puritate, sensibilitate, romantism și iubire eternă.

  În alegerea verighetei perfecte prețul nu trebuie să fie un impediment. Firma noastră este specializatâ în domeniul de bijuterii prețioase și în special verighete, inele de logodnă și bijuterii pentru mirese. Clientela noastră este extrem de satisfăcută de calitatea produsele noastre și de ofertele de prețuri. Cu siguranță la fel veți fi și voi.

  De ce să alegi verighete aur alb? Poate te-ai întrebat de multe ori de ce să alegi un set de verighete din aur alb. Noi suntem aici să îți oferim răspunsuri la întrebările și dilemele tale pentru a ne asigura că tu și jumătatea ta veți face cea mai bună alegere și o investiție de durată.  

  Iată de ce trebuie să alegi verighetele aur alb 18k.

  Verighetele realizate din aur alb sunt extrem de populare si foarte apreciate de multe perechi de îndrăgostiți care doresc să își unească viețile pentru totdeauna prin actul căsătoriei.

  În cele ce urmează îți vom prezenta o scurtă istorie a aurului alb. Brevetul comercial pentru aurul alb a fost introdus de către un chimist german in anul 1915.

  De atunci şi până în prezent verighetele aur alb sunt în continuare la mare cautare.

  Aurul alb este realizat prin combinarea aurului pur (aur galben) cu alte metale, printre care se numără: argintul, nichelul, paladiul. Aliajul obținut va avea o ușoară tentă gălbuie, însă prin metodele moderne de aliere, verighetele noastre din aur alb au o nuanță intensă și pură care un se degradează ușor cu trecerea timpului.

  Verighetele din aur alb se potrivesc perfect pe mâna unei mirese, cât și pe mâna unui mire. Dată fiind varietatea de metale prețioase cât și modelele de verighete la ora actuală alegerea inelelor ce simbolozează dragostea voastră poate deveni de multe ori o mare încercare. De aceea, trebui să analizezi preferințele tale și ale viitorului partener de viață, încât alegerea făcută să fie una perfectă, iar verighetele pentru care vei opta să se plieze perfect cu personalitatea voastră. În acest mod, căutarea verighetelor perfecte va deveni mult mai simplă și în scurt timp de vei putea bucura de alegerea făcută.

  Pentru că verighetele realizate din aur alb îți oferă o serie de avantaje pe termen lung, aceasta este o dovadă că da, alegerea făcută este alegerea corectă.

  În cele ce urmează îți vom prezenta o serie de avantaje ce te vor convinge că verighetele din aur alb sunt cea mai bună alegere a ta și a partenerului tău de viață.

  În primul rând, aurul alb este un metal mult mai puternic în comparație cu argintul. Verighetele realizate din aur alb au o durabilitate extrem de mare pe parcursul anilor, acestea vor avea nevoie de curățare sau de refinisare doar la câțiva ani. În plus, aurul alb nu își schimbă culoarea de-a lungul anilor, așa cum se întâmplă cu inelele și verighetele din platină a căror culoare se poate diminua și se poate transforma într-o nuanță de gri mată, ușor argintie.

  Aurul alb este un metal mult mai ușor decât platina, astfel încât verighetele realizate din acest metal prețios sunt mult mai ușoare, iar acest lucru le oferă un aspect mai fin, elegant și desigur sunt mult mai confortabile la purtat.

  Verighetele realizate din aur alb sunt disponibile într-o varietate mare de modele cu greutatea diferită: de 14k si de 18k.

  Un alt avantaj ce trebuie luat în calcul este faptul că verighetele din aur alb sunt mult mai ieftine și mult mai accesibile ca preț în comparație cu verighetele din platină.

  Care este diferența dintre verighetele realizate din aur alb și verighetele din platină?

  Noi îți vom oferi răspunsul la această întrebare.

  read more...
  per page
  Showing 46 - 90 of 145 items
  Showing 46 - 90 of 145 items